Сковорода-тарілка діаметром 48 см виготовлена зі сталі. Матеріал має чимало переваг та особливостей:
- Міцність та надійність. Якісна сталь має високу міцність та стійкість по ушкоджень, що робить її ідеальним вибором для використання в похідних умовах.
- Хороша теплопровідність та рівномірне нагрівання поверхні. Висока теплопровідність сталі забезпечує швидке та рівномірне нагрівання сковороди, розподіл тепла по всій поверхні для ідеального приготування страви.
- Простота догляду. Сталеві вироби досить невибагливі у догляді, їх просто підтримувати у гарному стані.
Сковорода-тарілка діаметром 48 см має такі характеристики:
- матеріал – сталь;
- товщина матеріалу – 3 мм;
- висота знімних ніжок – 23 см;
- кількість знімних ніжок – 3.
Як правильно доглядати за великою сковородою для вогню
Правильний догляд за сковородою-тарілкою зі сталі допоможе підтримувати її у гарному стані максимально довго.
Рекомендації щодо використання та догляду:
- Правильне очищення після використання. Ретельно протріть пательню сухими паперовими рушниками, можна протерти м'якою губкою за потреби. Не варто мити її мийними засобами та чистити жорсткими щітками.
- Змащення олією перед зберіганням. Перш ніж залишити пательню на зберігання змастіть її невеликою кількістю рослинної олії для захисту від утворення іржі.
- Зберігання у сухому місці. Чисту та змащену олією сковороду потрібно зберігати у сухому місці, яке добре провітрюється.
- Використання м'яких приладів від час приготування їжі. Для перемішування продуктів слід обирати лопатки з дерева, пластика або силікону замість металевих, які дряпають поверхню.
- Уникнення перепаду температур. Не варто заливати гарчу пательню холодною водою аби пришвидшити охолодження. Від різкої зміни температури метал деформується.