Сковорода має округлу форму і опукле дно. Особливість САДЖу в подвійному призначенні: поставивши сковороду дном на вогнище, унікальна конструкція, форма та її багатофункціональність дозволяють готувати відразу багато їжі - м'ясні страви, рибу чи засмажені овочі, а якщо цю ж сковороду перевернути "догори ногами", то ви зможете приготувати навіть хлібні вироби, такі як лаваш і т. д.
Щоб досягти хрусткої скоринки на картоплі, добре прожарити ковбаски, насолодитися ласим і соковитим шматочком м'яса - в нагоді вам стане чавунна сковорода, на відкритому вогні, можна досягти відповідного температурного режиму, а антипригарні властивості чавуну забезпечать вашим стравам якісне прожарювання, при цьому, збережуть їх соковитість та смак.
Характеристики:
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Матеріал | Чавун |
Форма | Кругла |
Країна виробник | Україна |