Кошик
312 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Пан Тельня
Контакти
Пан ТельняІгор
Кам'янець-Подільський, Україна
+380 (66) 887-81-14

Правильний догляд

Перше використання сковороди
Сковорода вже пройшла термічну обробку, і остуджена олією. Поставте її на вогонь, долийте свіжої олії і трохи підсмажте. Під час цього трохи розганяйте олію по всій поверхні сковороди так, щоб кілька хвилин подиміло. Після того виливаємо в заздалегідь підготовлену ємність (вона потім ще стане в нагоді). Наливаємо в сковороду свіжу олію та готуємо смакоту.
P.S. Продукти потрібно закидати на добре розігріту сковороду.

 

Після використання
Після приготування їжі протріть сковороду папером, сухими серветками, або ганчіркою, щоб позбутися залишків їжі. Не шкрябайте поверхню абразивними матеріалами. Після використання потрібно налити трохи олії всередину, а потім акуратно розподілити її по поверхні тонким шаром. Вважається, що чим частіше ви готуєте на сковороді, тим смачніші та ароматніші будуть всі наступні страви :)
У міжсезоння змащуйте сковороду, кришку і всі дрібні деталі олією з першого прожарювання. Загорніть у газетку, зберігайте у сухому місці.

 

Увага!

Сковорода прокалена і охолоджена в звичайній олії. Мити її водою чи миючими засобами не варто, так як може змитись покриття, буде пригорати і може поржавіти. Після використання також мити не рекомендується. Якщо потрібно очистити від залишків їжі або бруду, то протріть ганчіркою або серветками. Щоб сковорода служила довго - підтримуйте її в такому жирненькому стані.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner