Кошик
321 відгук

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Пан Тельня
Фільтри
Ціна
Наявність
Контакти
Пан ТельняІгор
Кам'янець-Подільський, Україна
+380 (66) 887-81-14

Коптильні

Коптильня гарячого копчення – корисна покупка для всіх, хто любить готувати та експериментувати. У ній ви можете приготувати будь-який вид м'яса та риби, а також овочі. Щоб зробити копчені смаколики самостійно, не доведеться прикладати багато зусиль, адже наша продукція дуже зручна і проста у використанні.

Переваги товарів

Коптильні із гідрозатвором різних розмірів, вага виробу від 7 до 15 кг. З докладними характеристиками та особливостями моделей вас ознайомлять наші консультанти.

Головні переваги продукції:

Відмінна якість. Для виготовлення вибираються безпечні та міцні матеріали, що мають тривалий термін служби.

Мобільність та універсальність. Використовувати можна не лише вдома, а й на природі, взявши із собою. Підходить для виготовлення різних копченостей.

Великий вибір моделей. Виберіть потрібний розмір.

Матеріал не вбирає жиру, і навіть після тривалої експлуатації всередині коптильної камери не з'являється неприємний запах старого жиру та диму. Важливо лише дотримуватися правил використання та своєчасно чистити камеру.

Використання коптильні гарячого копчення в домашніх умовах не забирає трохи часу, а результат коштує витрачених зусиль. Вибравши відповідний вид тріски, ви можете самостійно приготувати різноманітні смаколики, від копченого м'яса до горіхів і сухофруктів.

Поради щодо використання домашньої коптильні гарячого копчення

З приготуванням у коптильні гарячого копчення впораються всі, навіть новачки. Головне - дотримуватися інструкції і слідувати рецепту.

Етапи підготовки коптильні гарячого копчення:

  1. Зберіть пристрій, перевірте топку.
  2. При необхідності очистіть камеру від забруднень, що залишилися після попереднього використання.
  3. Нагрійте пристрій до температури 200º, потім остудіть до 100º.

Точний процес приготування залежить від конкретної страви. Пропонуємо універсальні правила застосування:

  1. Розігріту до 200 º коптильню остудіть до необхідної температури.
  2. Помістіть до неї потрібну кількість тріски.
  3. За бажанням додайте у воду свіжі трави для надання страві особливого аромату.
  4. Щільно закрийте заслінки.
  5. У процесі приготування перевіряйте стан стружки в топці, за необхідності додайте тріску.
  6. Періодично перевертайте продукт на ґратах.

Не рекомендується часто відкрити коптильню в процесі приготування – це сприяє зниженню температури. Уважно стежте, щоб кришка була щільно закрита. За порушення герметичності продукти не закоптяться, а зваряться.

Купуйте коптильню гарячого копчення та інші товари з доставкою за доступною ціною! Подробиці уточніть у менеджера за телефоном.

Додатково, за бажанням клієнта, встановлюємо біметалічний термометр, він спростить процес приготування та допоможе досягти кращих результатів. У нашому магазині ви також можете купити тріску для копчення. Вона очищена та безпечна, додасть страві неповторного аромату. З повним асортиментом ознайомтесь на сайті, подробиці уточніть у консультанта.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner