Справжній традиційний плов, або юшку важко собі уявити без класичного казана! А ще в такому посуді зручно тушкувати овочі, баранину та інше м'ясо. Приготовлена їжа виходить смачною, ароматною і не пригорає. А дужка завжди дозволить взяти з собою казан в похід і приготувати в ньому швидкі туристичні страви.
Характеристика казана на 8 літрів: об'єм — 8 л, діаметр верхній — 278 мм, діаметр нижній — 242 мм, висота 167 мм, вага — 1,6 кг, товщина металу — 3 мм
Характеристика казана на 10 літрів: об'єм — 10 л, діаметр верхній — 290 мм, діаметр нижній — 242 мм, висота 200 мм, вага — 1,9 кг, товщина металу — 3 мм
Характеристика казана на 12 літрів: об'єм — 12 л, діаметр верхній — 300 мм, діаметр нижній — 242 мм, висота 225 мм, вага — 2,8 кг, товщина металу — 3 мм
Алюмінієвий посуд надзвичайно легкий. Навіть якщо це литий посуд з досить товстими стінками і дном. З чавунним, або нержавіючим (та й зі скляним) його не порівняти. Алюміній має високу теплопровідність, тому в алюмінієвому посуді і вода закипає швидше, і готування в цілому займає менше часу.
Якість алюмінієвого посуду залежить від його товщини. Чим товщі стінки і дно вашої сковороди або каструлі, тим менше вона буде схильна до деформації. До основних переваг алюмінієвого посуду можна віднести:
• Алюмінієвий посуд не іржавіє.
• Не представляє шкоди для здоров'я.
• Рівномірний розподіл тепла.
• Можливість використання посуду на всіх типах плит: газових, електричних, склокерамічних.
• Товстостінний литий посуд зручний для смаження м'яса, запікання індички або курки, тушкування овочів.
Також в наявності чавунні казани:
Можна доукомплектувати триногою:
Основні | |
---|---|
Матеріал | Алюміній |
Кришка | є |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Колір | Сірий |
Форма | Кругла |
Тип | Казанок |
Ручки | Немає |
Користувацькі характеристики | |
Об`єм | 8 літр |